see uth banner

μενού

MagripliΤο ΠΜΣ "Συμβουλευτική Ψυχολογία & Συμβουλευτική στην Ειδική Αγωγή, την Εκπαίδευση και την Υγεία" είναι το καλύτερο μεταπτυχιακό πρόγραμμα στον κλάδο της Συμβουλευτικής.
Οι προσεκτικά επιλεγμένοι διδάσκοντες, το επιστημονικό υλικό, η πρακτική άσκηση, αλλά και η παράλληλη εποπτεία που προσφέρεται, προσδίδουν στο συγκεκριμένο πρόγραμμα όλα τα στοιχεία ενός άρτιου, σε όλα τα επίπεδα, μεταπτυχιακού προγράμματος.
Ο μεταπτυχιακός φοιτητής που ολοκληρώνει το συγκεκριμένο ΠΜΣ έχει όλα τα εφόδια να ανταποκριθεί αποτελεσματικά στην αγορά εργασίας ως επαγγελματίας ψυχικής υγείας, είτε επιλέξει την ιδιωτική δραστηριότητα, είτε την απασχόληση σε κάποιον δημόσιο φορέα.
Η ηθική και πρακτική υποστήριξη των υπευθύνων και της γραμματείας του προγράμματος στους φοιτητές που καλούνται να φανούν αντάξιοι σε αυτό το απαιτητικό, αλλά τόσο εξελικτικό από όλες τις απόψεις, ταξίδι, αξίζουν ιδιαίτερης μνείας. Δεν έχω μετανιώσει στιγμή για την επιλογή μου αυτή, καθώς -έχοντας πλέον ολοκληρώσει τις μεταπτυχιακές μου σπουδές- βλέπω στον εαυτό μου τη βελτιωμένη εκδοχή του.
Σας ευχαριστώ για όλα!

Μαριλένα Μαγριπλή
Εκπαιδευτική Ψυχολόγος
Συμβουλευτική Ψυχολόγος M.Sc.
E-Mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Go to top