see uth banner

μενού

Για το μάθημα «Εργαστηριακή εξάσκηση στην παθολογία της γλώσσας, της μνήμης και των επιτελικών λειτουργικών»

 

Σας ενημερώνουμε  ότι κατά το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2021-2022 θα διδαχθεί, εκτός των άλλων, και το μάθημα επιλογής «Εργαστηριακή εξάσκηση στην παθολογία της γλώσσας, της μνήμης και των επιτελικών λειτουργικών» το οποίο ανήκει στον κύκλο Ψυχολογία-Γλώσσα (ΨΓ). Το μάθημα απευθύνεται σε φοιτητές/φοιτήτριες του 6ου και 8ου εξαμήνου και θα διδάσκεται κάθε Πέμπτη στις ώρες 15.00-18.00 στην αίθουσα Δ.

Παρακαλούνται οι  φοιτητές/φοιτήτριες των ανωτέρω εξαμήνων να παρακολουθήσουν την πρώτη διάλεξη του μαθήματος η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη 24-3-2022 και ώρες 15.00-18.00 στην αίθουσα Δ. Επίσης ενημερώνουμε ότι την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί εκτός του κανονικού μαθήματος και αναπλήρωση, το πιθανότερο την Τετάρτη 30-3-2022.

Έπειτα από τις πρώτες διαλέξεις, προκειμένου οι φοιτητές/φοιτήτριες να γνωρίσουν το μάθημα, όσοι/όσες επιθυμούν να επιλέξουν το μάθημα στην δήλωση του τρέχοντος εξαμήνου μπορούν να αιτηθούν την τροποποίηση της δήλωσής τους από τη Γραμματεία του Τμήματος, δηλαδή να διαγραφεί ένα μάθημα που έχει δηλωθεί και να προστεθεί το μάθημα «Εργαστηριακή εξάσκηση στην παθολογία της γλώσσας, της μνήμης και των επιτελικών λειτουργικών». Ο τρόπος και οι ημερομηνίες για την τροποποίηση της δήλωσης θα ανακοινωθούν με νεότερη ανακοίνωση.

 

Από τη Γραμματεία του Τμήματος

Go to top