see uth banner

μενού

ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεδομένων των συνθηκών, δίνεται παράταση μίας εβδομάδος, δηλαδή έως και την Παρασκευή 24 Ιουλίου, για την προεγγραφή των επιτυχόντων (με την προοπτική της ομαλοποίησης της λειτουργίας των τραπεζών, σε σημείο τουλάχιστον εύκολης μεταφοράς ποσών μεταξύ ακόμα και λογαριασμών σε διαφορετικές τράπεζες). 

Η λοιπή διαδικασία παραμένει ως έχει, δηλαδή όσοι πραγματοποιούν την προεγγραφή τους καλούνται άμεσα να αποστέλλουν με fax (2421074831) ή e-mail (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) φωτοτυπία του καταθετηρίου.

Μετά το πέρας της ανωτέρω προθεσμίας (εφόσον προκύψει ανάγκη) θα ενημερωθούν τηλεφωνικά οι (αντίστοιχοι των κενών θέσεων που πιθανώς ανακύψουν) επιλαχόντες.

 

Στα συνημμένα αρχεία εμφανίζονται τα ονόματα των επιτυχόντων και επιλαχόντων στις εισαγωγικές εξετάσεις του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών "Συμβουλευτική Ψυχολογία και Συμβουλευτική στην Ειδική Αγωγή, την Εκπαίδευση και την Υγεία" για τα ακαδημαϊκά έτη 2015-2017, καθώς και σημαντικές πληροφορίες σχετικά και με τις προεγγραφές των επιτυχόντων.

Επιτυχόντες - Επιλαχόντες

Σημαντικές πληροφορίες - Προεγγραφές

 

Go to top