see uth banner

μενού

Στα αρχεία μπορείτε να δείτε το Ωρολόγιο Πρόγραμμα Μαθημάτων, το Ωρολόγιο Πρόγραμμα Σεμιναρίων καθώς και το Συνοπτικό Πρόγραμμα Μαθημάτων και Σεμιναρίων του Α΄Εξαμήνου σπουδών, για το χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2023 - 2024.

Οι παραδόσεις των μαθημάτων τις ημερομηνίες: 14 Οκτωβρίου, 11 Νοεμβρίου, 24-25-26 Νοεμβρίου 2023 και 12-13-14 Ιαανουαρίου 2024 θα υλοποιηθούν αποκλειστικά και για όλους εξ αποστάσεως.

Οι εγγραφές των επιτυχόντων στο Π.Μ.Σ. θα πραγματοποιηθούν από την Παρασκευή 25 Αυγούστου 2023 έως & την Πέμπτη 31 Αυγούστου 2023.

Οι φοιτητές χρειάζεται να αποστείλουν αποκλειστικά ηλεκτρονικά (στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) τα κάτωθι (ευκρινή) έντυπα:

1. Πιστοποιητικό (πρόσφατο - τελευταίου τριμήνου) οικογενειακής κατάστασης

2. Φωτοαντίγραφο Αστυνομικού Δελτίου Ταυτότητας (ή Διαβατηρίου)

3. Αίτηση εγγραφής και δήλωση στοιχείων (επισυναπτόμενο αρχείο, πατήστε πάνω στον σύνδεσμο). Η συγκεκριμέμη αίτηση να αποσταλεί σε μορφή word (χωρίς απαραίτητα να περιέχει υπογραφές, καθώς θα προέρχεται από το προσωπικό mail του φοιτητή).

Go to top