see uth banner

Menu

Αγαπητοί/Αγαπητές φοιτητές/φοιτήτριες,

    η Γραμματεία του Παιδαγωγικού Τμήματος Ειδικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας προτείνει να πραγματοποιηθεί συνάντηση με τους/τις  επιτυχόντες/επιτυχούσες των Κατατακτηρίων Εξετάσεων την Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024 και ώρα 14.00 μ.μ. στο χώρο της Γραμματείας του Τμήματος, ο οποίος βρίσκεται στο Συγκρότημα Παπαστράτου του Π.Θ., προκειμένου να ενημερωθείτε για θέματα σχετικά με την φοίτησή σας. Καλούνται όσοι/όσες επιθυμούν και μπορούν να παρευρεθούν στην συνάντηση.

Ενημερώνουμε ότι η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί ακόμη και αν, για λόγους πέρα από τη θέλησή μας, δεν υπάρχει πρόσβαση στο χώρο της Γραμματείας. Σε αυτή την περίπτωση η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στη Θόλο του Συγκροτήματος Παπαστράτου του Π.Θ..

Προτείνουμε όλους/όλες τους/τις  επιτυχόντες/επιτυχούσες των Κατατακτηρίων Εξετάσεων να επισκεφθείτε  την Ιστοσελίδα  του Τμήματος όπου είναι αναρτημένος ο Οδηγός Σπουδών του Τμήματος για τη βασική ενημέρωση, προκειμένου να έχετε και συγκεκριμένες απορίες/ερωτήσεις για να σας απαντηθούν στη συνάντηση.

Από τη Γραμματεία του Π.Τ.Ε.Α.

Go to top