see uth banner

Menu

Το Παιδαγωγικό Τμήμα Ειδικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας τιμά την Παγκόσμια Ημέρα των Ατόμων με Αναπηρία με τη φωταγώγηση του κτιρίου της Πρυτανείας την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023. Οι φοιτητές/ριες του Τμήματος μπορούν να συμμετέχουν ως εθελοντές/ριες στις παρακάτω εκδηλώσεις που οργανώνουν με αφορμή την ημέρα, η Μητρόπολη Δημητριάδος και το Δίκτυο Συνεργαζόμενων Φορέων :

  • Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, 11 π.μ.: φιλοξενία και γεύμα στις οικογένειες των ατόμων ΑμεΑ στο Συνεδριακό Κέντρο της Μητροπόλεως, στα Μελισσιάτικα. Οι φοιτητές/ριες θα συμβάλουν στη δημιουργική απασχόληση των παιδιών.
  • Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου, 9-11 π.μ.: στο κλειστό γυμναστήριο Νέας Ιωνίας, θα παρουσιαστεί σε μαθητές/ριες Γυμνασίου το Ευρωπαϊκό άθλημα για τυφλούς/ές Gold Ball. Οι φοιτητές/ριες θα τονώσουν τους αθλητές και τις αθλήτριες με την παρουσία τους και θα βοηθήσουν στη διαδικασία.
  • Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου, 11 π.μ. - 1 μ.μ.: στο Γυμναστήριο Αδαμόπουλος, το αθλητικό σωματείο αναπήρων «Αργώ» θα παρουσιάσει σε μαθητές/ριες Γυμνασίου αγώνα μπάσκετ. Οι φοιτητές/ριες θα τονώσουν τους αθλητές και τις αθλήτριες με την παρουσία τους και θα βοηθήσουν στη διαδικασία.
  • Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου, 5-7 μ.μ.: στο προαύλιο χώρο του Αγίου Νικολάου θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία για ενίσχυση του Συλλόγου Θαλασσαιμίας. Όσοι/ες θέλουν να καταγραφούν ως πιθανοί δότες μυελού των οστών μπορούν να δώσουν λίγο σάλιο.

Σε κάθε συμμετέχοντα/ουσα θα δοθεί βεβαίωση από τη Μητρόπολη.

Τις δράσεις συντονίζουν τα μέλη του ΠΤΕΑ: Ιουλία Νησιώτου, Σωτηρία Τζιβινίκου και Χριστίνα Ρούση


Δηλώσεις συμμετοχής: https://forms.office.com/e/wY83d6ZZ9j

Επικοινωνία: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ BAZAAR της ΕΛΕΠΑΠ-ΒΟΛΟΥ

Την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου Φοιτητές και Φοιτήτριες, Εθελοντές και Εθελόντριες του ΠΤΕΑ συμμετέχουν και υποστηρίζουν τη Χριστουγεννιάτικη Εορτο-αγορά της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας και Αποκατάστασης Αναπήρων Προσώπων (ΕΛΕΠΑΠ - Βόλου).  Το Bazaar θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023 από τις 10:30 έως τις 18:00 στην Εξωραϊστική Λέσχη Βόλου Για την δράση αυτή (και για άλλες) δηλώνουμε συμμετοχή στην φόρμα:

https://forms.office.com/e/wY83d6ZZ9j

 

                                                                            actionsed

 

Go to top