see uth banner

Menu

Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι, αγαπητοί φοιτητές και αγαπητές φοιτήτριες,

Το Παιδαγωγικό Τμήμα Ειδικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας καλωσορίζει τους νέους φοιτητές/τις νέες φοιτήτριές του.

Ενημερώνουμε τους/τις πρωτοετείς φοιτητές και τις φοιτήτριες του Παιδαγωγικού Τμήματος Ειδικής Αγωγής  του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, ότι η Γραμματεία του Τμήματος λειτουργεί προσωρινά στα γραφεία του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, καθημερινά από 11:15-13:15,  που στεγάζεται στη Διεύθυνση «Κτίριο Τμήματος Οικονομικών Επιστημών (Ματσάγγου), αίθουσα Ι 3, ισόγειο, είσοδος από τη στοά Ματσάγγου-οδός Σωκράτους μεταξύ Ιωλκού και Π. Μελά» στο Βόλο.

Ενημερώνουμε τους/τις Πρωτοετείς φοιτητές/φοιτήτριες ότι μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής τους στην πλατφόρμα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, και αφού αποσταλούν από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού οι πίνακες των ηλεκτρονικά εγγραφέντων θα ζητηθεί από  τους/τις εγγραφέντες/εγγραφείσες φοιτητές/φοιτήτριες να προσκομίσουν κάποια δικαιολογητικά (θα αναρτηθεί νέα σχετική ανακοίνωση).

Σας παρακαλούμε να παρακολουθείτε σε καθημερινή βάση την ιστοσελίδα του Π.Τ.Ε.Α. www.sed.uth.gr) όπου θα αναρτούμε όλες τις ανακοινώσεις για τους/τις φοιτητές/φοιτήτριες.

Θα αναρτηθεί και ανακοίνωση για την έναρξη των μαθημάτων.

Σας ενημερώνουμε ότι λειτουργεί το e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Επίσης σας γνωστοποιούμε ότι για να εκδοθούν πιστοποιητικά και βεβαιώσεις εγγραφής για τους/τις πρωτοετείς φοιτητές φοιτητές/φοιτήτριες θα πρέπει πρώτα να ολοκληρωθεί η διαδικασία ταυτοπροσωπίας, μετά την αποστολή των δικαιολογητικών.

Καλωσορίζουμε, εκ νέου, τους φοιτητές και τις φοιτήτριές μας στο Τμήμα μας και εκ μέρους της διοίκησης του Τμήματος αλλά και του προσωπικού, ευχόμαστε να έχουμε μια Καλή Ακαδημαϊκή Χρονιά.

​​​​​​​​Βόλος 20-9-2023

​​​​​​​​Από τη Γραμματεία

Go to top