see uth banner

μενού

angeloukouΟνομάζομαι Αγγελούκου Ελίνα. Κατάγομαι από το Βόλο. Εμαι ειδική παιδαγωγός στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση. Αποφοίτησα από το Παιδαγωγικό Τμήμα Ειδικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και εργάζομαι στον Βόλο στη Δημόσια Εκπαίδευση.
Η πολυετή εμπειρία μου στον χώρο της εκπαίδευσης των παιδιών πλαισιώθηκε άριστα με τις γνώσεις και τις εμπειρίες που αποκόμισα από το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα «Συμβουλευτική Ψυχολογία & Συμβουλευτική στην Ειδική Αγωγή, την Εκπαίδευση και την Υγεία», του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Η σύγχρονη πραγματικότητα καθιστά αναγκαία την ετοιμότητα του εκπαιδευτικού στο έργο του και το μεταπτυχιακό αυτό πρόγραμμα αποτελεί ιδανική επιλογή για τούτο τον σκοπό. Προσφέρει σε πολλαπλό επίπεδο γνώσεις για τους χώρους της υγείας, της ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης γενικότερα, δίνοντας ταυτόχρονα τη δυνατότητα να γνωρίσει κανείς τις ψυχοθεραπευτικές προσεγγίσεις, μέσω εκπροσώπων που τις ακολουθούν και αποτελούν ιδανικές επιλογές.
Μέσω της προσωπικής ανάπτυξης σε ατομικό και ομαδικό πλαίσιο μου δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσω καλύτερα τον εαυτό μου, να προβώ στη δική μου αυτοβελτίωση και να βιώσω τη θέση του συμβουλευόμενου.
Η πρακτική άσκηση, καθώς και οι εποπτείες που γίνονται είναι πολύτιμες, καθώς δίνουν την ευκαιρία εφαρμογής των δεξιοτήτων συμβουλευτικής και των γνώσεων που έχουν προηγηθεί.
Το μεταπτυχιακό αυτό πρόγραμμα αποτελεί ένα συνδυασμό γνώσεων, συγκινήσεων, εμπειριών και περιμένει ανθρώπους έτοιμους να το ζήσουν.

Αγγελούκου Ελίνα

Ειδική Παιδαγωγός

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Go to top