see uth banner

μενού

MparmpoutiΜε την εισαγωγή μου στο Παιδαγωγικό Τμήμα Ειδικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας είχα ενημερωθεί για την επιστημονική κατάρτιση που προσφέρει το συγκεκριμένο μεταπτυχιακό. Προσωπικό μου όνειρο ήταν να σπουδάσω ψυχολογία και με την εισαγωγή μου στο τμήμα είχα ήδη αποφασίσει ότι θα ακολουθήσω το συγκεκριμένο μεταπτυχιακό μετά τις προπτυχιακές μου σπουδές. Η απόφασή μου να επιλέξω το πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών «Συμβουλευτική Ψυχολογία και Συμβουλευτική στην Ειδική Αγωγή, την Εκπαίδευση και την Υγεία» με δικαίωσε.
Πρόκειται για ένα πρόγραμμα το οποίο παρέχει το υψηλότερο επίπεδο γνώσης στον τομέα του στην Ελλάδα. Αποτελεί εφόδιο για κάθε επαγγελματία που θέλει να εξελίσσεται και να καταρτίζεται καθώς γνωρίζει και διδάσκεται από κορυφαίους επιστήμονες. Είναι ένα μεταπτυχιακό μοναδικό, καθώς συνδυάζει τόσο την επιστημονική κατάρτιση όσο και την προσωπική ανάπτυξη. Είναι ένα ταξίδι αναζήτησης σε επαγγελματικό και σε προσωπικό επίπεδο. Η πρακτική άσκηση είναι σπουδαία ευκαιρία να δεις και να εφαρμόσεις στην πράξη όλα αυτά τα οποία προσφέρει το πρόγραμμα και να μοιράζεσαι τους προβληματισμούς στην ατομική και ομαδική εποπτεία. Πρόκειται για ένα εντατικό πρόγραμμα σπουδών με μεγάλο όγκο εργασιών, πολύωρα μαθήματα, προσωπική ανάπτυξη, πρακτική άσκηση με ομαδική και ατομική εποπτεία, εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο πολύπλευρη γνώση, ακαδημαϊκές και επαγγελματικές δεξιότητες. Ολοκληρώνοντάς το, αισθάνομαι ευγνώμων που επιλέχθηκα σε ένα τέτοιο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών, εκπληρώνοντας με το παραπάνω το προσωπικό μου όραμα.


Μπαρμπούτη Ανδρονίκη
Εκπαιδευτικός ειδικής αγωγής- Σύμβουλος ψυχικής υγείας
Τηλ: 6976429260
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Go to top