see uth banner

μενού

OloktsidouΤο συγκεκριμένο πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών δεν αποτελεί απλώς ένα σύνολο μαθημάτων, με μοναδικό σκοπό τη θεωρητική κατάρτιση των συμμετεχόντων. Αντ’ αυτού, συνίσταται σε μια πολυδιάστατη εκπαίδευση, παρεχόμενη από μοναδικούς στο είδος τους επαγγελματίες, που αφορά τόσο θεωρητικό, όσο και πρακτικό επίπεδο, μέσα από στοχευμένα μαθήματα, πολύ ενδιαφέροντα σεμινάρια, εργασίες, καθώς και βιωματικές εμπειρίες, που οδηγούν στην απόκτηση πληθώρας γνώσεων πάνω στο αντικείμενο της Συμβουλευτικής και της Ψυχοθεραπείας.
Παράλληλα, μεγάλο πλεονέκτημα αποτελεί η ατομική και ομαδική θεραπεία, που λαμβάνουν χώρα καθ’ όλη τη διάρκεια των σπουδών, καθώς με αυτό τον τρόπο δίνεται η ευκαιρία να δουλέψουμε με τον εαυτό μας, ώστε να καταφέρουμε να βελτιωθούμε σε προσωπικό επίπεδο και κατ’ επέκταση, να γίνουμε πιο επιτυχημένοι επαγγελματίες. Καθοριστική και πολύ διδακτική είναι, επίσης, η συμβολή της εποπτείας, που παρέχεται από εξειδικευμένους ψυχοθεραπευτές κατά τη διάρκεια της πρακτικής μας άσκησης.
Επιπλέον, ο συνθετικός χαρακτήρας του μεταπτυχιακού μας δίνει τη δυνατότητα να γνωρίσουμε διάφορες μορφές συμβουλευτικής και ψυχοθεραπείας, ώστε να μπορέσουμε να επιλέξουμε ποιες είναι εκείνες που ταιριάζουν καλύτερα σε εμάς. Κατ’ επέκταση -ολοκληρώνοντας τις σπουδές μας- είμαστε σε θέση να συνδυάσουμε γνώσεις και ιδέες, εμπλουτίζοντας το συμβουλευτικό έργο στη δουλειά μας, ανάλογα με την περίπτωση.
Οι γνώσεις και οι εμπειρίες που αποκομίζουμε μέσα από το μεταπτυχιακό αυτό αναπόφευκτα διαμορφώνουν όχι μόνο την επαγγελματική μας ταυτότητα, αλλά και την προσωπική, καθώς εμπλουτίζουν τον νου, αγγίζουν, όμως, ταυτόχρονα την ψυχή και εντέλει επηρεάζουν την ύπαρξη. Για όσους είναι έτοιμοι να δουλέψουν σε προσωπικό επίπεδο, το συγκεκριμένο μεταπτυχιακό αποτελεί στο σύνολό του μία καταλυτική εμπειρία, ένα μοναδικό ταξίδι προς την εξερεύνηση του εαυτού και των άλλων και μια θαυμάσια ευκαιρία για προσωπική και επαγγελματική εξέλιξη! Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που επέλεξα να το παρακολουθήσω και παροτρύνω με βεβαιότητα όσους επιθυμούν να λάβουν μια ποιοτική και εις βάθος εκπαίδευση πάνω στη Συμβουλευτική, να πράξουν το ίδιο!

Ολοκτσίδου Ιφιγένεια
Ειδική παιδαγωγός
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Go to top