see uth banner

μενού

Ενημερώνουμε τους φοιτητές ότι η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων χορήγησης του στεγαστικού επιδόματος για το ακαδημαϊκό έτος 2016-17, η οποία έληγε την 20η Οκτωβρίου 2017, παρατείνεται έως και την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017.

Η παράταση δόθηκε από το Υπουργείο Παιδείας λόγω του μεγάλου όγκου αιτήσεων που παρατηρήθηκε τις τελευταίες ημέρες καθώς και για την επίλυση μικροπροβλημάτων.       

ΠΡΟΣΟΧΗ. Δεδομένου ότι δεν προβλέπεται να δοθεί άλλη παράταση, ενημερώνονται οι αιτούντες οι οποίοι δεν έχουν υποβάλλει οριστικά την αίτησή τους, ότι μπορούν να το κάνουν έως την ανωτέρω ημερομηνία στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://stegastiko.minedu.gov.gr

Δεδομένης της επικείμενης λήξης της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων για τη χορήγηση στεγαστικού επιδόματος την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017 και για να μπορέσουν να υποβάλλουν εγκαίρως αίτηση όσοι φοιτητές έχουν αιτηθεί πρόσφατα για τη χορήγηση νέας ακαδημαϊκής ταυτότητας, είναι πλέον δυνατή η δημιουργία αίτησης χορήγησης στεγαστικού επιδόματος για όσες αιτήσεις ακαδημαϊκών ταυτοτήτων έχουν τουλάχιστον εγκριθεί από τις Γραμματείες των Τμημάτων. Για την υποβολή δηλαδή για τη χορήγηση στεγαστικού επιδόματος, δεν είναι απαραίτητο να έχει γίνει παραλαβή της ακαδημαϊκής ταυτότητας, παρά μόνο έγκριση της σχετικής αίτησης. 

Από τη Διεύθυνση Φοιτητικής Μέριμνας

Go to top