see uth banner

μενού

Η Κοιν. Σ. Επ. La petite Cantine, με έδρα την πόλη του Βόλου, έχοντας θέσει σε απόλυτη προτεραιότητα της τη στήριξη των συμπολιτών της, με σκοπό την προώθηση της ένταξης, της παραγωγικότητας, της προσβασιμότητας και πολλές φορές της οικονομικής στήριξης των ατόμων που ανήκουν της Ευάλωτες Ομάδες Πληθυσμού –με στόχο την εξάλειψη των δυσκολιών της κοινωνικής της ενσωμάτωσης- διαθέτει ένα ισχυρό δίκτυο κοινωνικών υπηρεσιών για την προστασία και τη στήριξη των προαναφερθέντων ομάδων, επιδιώκοντας το συλλογικό όφελος και την εξυπηρέτηση γενικότερων κοινωνικών συμφερόντων.

Μέσω της Κοιν. Σ. Επ. La petite Cantine και με την ενεργό συμμετοχή, συνεργασία και ευαισθησία δημόσιων φορέων, δομών, σωματείων, ιδρυμάτων, επιχειρήσεων, εθελοντικών φορέων, συλλόγων αλλά και μεμονωμένων πολιτών, ωφελούνται άτομα με αναπηρία και άτομα ευπαθών κοινωνικών ομάδων, το Σάββατο 16/9 και Ώρα 8 μ.μ., στα Πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας, φιλοξενούμε στον Χώρο της La petite Cantine, Πυράσσου 12 (έναντι Καμάρων στα Παλαιά Βόλου) τη Βολιώτισσα Παραολυμπιακή Αθλήτρια & Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Σκοποβολής Θεοδώρα Μούτσιου & τον Παραολυμπιονίκη & Ιατρό Αλέξανδρος Ταξιλδάρη, στην Προβολή του Ντοκιμαντέρ Ανάδυση.

Η εκδήλωση με τίτλο: Ανάδυση στην Καθολική Πρόσβαση ΠΑΝΤΟΥ & στην Αυτόνομη Διαβίωση των ΑμεΑ, Διοργανώνεται από τον Αθλητικό Σύλλογο ΑμεΑ, Αργοναύτες Βόλου & το Παιδαγωγικό Τμήμα Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με Ταυτόχρονη Διερμηνεία στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα & Ενδογλωσσικούς Υπότιτλους για Κωφούς & Βαρήκοους επίσης πρόκειται να ακολουθήσει συζήτηση, Μοίρασμα Οράματος & Κινητοποίηση των Πολιτών & των Αρχών, της Πόλης του Βόλου.

Ελπίζουμε να σας έχουμε πολύτιμους συμπαραστάτες και να ανταποκριθείτε θετικά στο κάλεσμά μας.

 Με εκτίμηση, Η ομάδα και ο Πρόεδρος της petite Cantine

 Διονύσιος – Νεκτάριος Δαλούκας

 

Πατήστε παρακάτω για να δείτε:

La Petite Cantine Project:

https://vimeo.com/176604901

https://www.facebook.com/La-petite-Cantine-Project-781195865300158/

 

Go to top