see uth banner

μενού

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗ, “Δομή Υποστήριξης Φοιτητών & Φοιτητριών με Αναπηρία ή/και Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες”

 Αργοναυτών & Φιλελλήνων, 382 21, Βόλος, τηλ./φαξ: 2421074345, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Παρακαλούνται οι φοιτητές και οι φοιτήτριες με αναπηρίες να ενημερώσουν τη γραμματεία γραπτά (με email, fax, ή δια ζώσης) σε ποια μαθήματα θέλουν να εξεταστούν με διαφορετικό τρόπο ΠΡΙΝ από την έναρξη της εξεταστικής περιόδου. Όσοι/ες φοιτητές/τριες επιθυμούν περισσότερο χρόνο ή μεγεθυμένα κείμενο κατά τη διάρκεια των εξετάσεων πρέπει επίσης να το δηλώσουν στη γραμματεία του τμήματος καθώς επίσης και πόσο χρόνο χρειάζονται (π.χ. 40 λεπτά) ή τι μεγέθυνση ώστε να προβλεφθεί αυτό κατά τη διεξαγωγή των εξετάσεων. Στη συνέχεια η γραμματεία θα επικοινωνήσει με τους/τις διδάσκοντες/ουσες για να οριστεί μέρα, ώρα και τόπος εξέτασης που θα  γνωστοποιηθούν στους/στις φοιτητές/τριες γραπτά.

Μάγδα Νικολαραΐζη

 

Go to top