see uth banner

μενού

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Ενημέρωσης για τον Αυτισμό (World Autism Awareness Day, Κυριακή 2 Απριλίου 2023) και της Παγκόσμιας Εβδομάδας Αποδοχής για τον Αυτισμό (World Autism Acceptance Week, 27 Μαρτίου- 2 Απριλίου 2023), το Παιδαγωγικό Τμήμα Ειδικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, το Π.Μ.Σ «Επιστήμες της Αγωγής: Ειδική Αγωγή» του Παιδαγωγικού Τμήματος Ειδικής Αγωγής, σε συνεργασία με την ΕΛΕΠΑΠ Βόλου, το Σύλλογο Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ν. Λάρισας και το Σύλλογο Γονέων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Μαγνησίας, διοργανώνει, την Τρίτη 28 Μαρτίου 2023 και ώρα 18:00, ημερίδα με τίτλο «Αυτισμός: από την πρώιμη παρέμβαση στην ενήλικη ζωή», στο Αμφιθέατρο Σαράτση, Συγκρότημα Παπαστράτος, Βόλος.

Εισηγητές: Δέσποινα Παπούδη, Επίκουρη Καθηγήτρια Π.Τ.Ε.Α., Νησιώτου Ιουλία, Αφυπ. Μέλος ΔΕΠ Π.Τ.Ε.Α., Στυλιανή Παπακώστα, Φυσίατρος, ΕΛΕΠΑΠ Βόλου, Κατερίνα Ζιάρρα, Ψυχολόγος, Χρυσούλα Παπακυριάκου, Ειδική Παιδαγωγός, και Θώμη Σούλτη, Ψυχολόγος του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ν. Λάρισας. Τα θέματα που θα αναπτυχθούν αφορούν ζητήματα σχετικά με την πρώιμη παρέμβαση και την ενήλικη ζωή των ατόμων με αυτισμό.

 Η ημερίδα είναι ανοικτή στο κοινό και στο τέλος χορηγείται βεβαίωση παρακολούθησης.

Στοιχεία Επικοινωνίας: τηλ. 24210 74756 και e-mail  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για να δείτε την αφίσα πατήστε εδώ

Για να δείτε το πρόγραμμα πατήστε εδώ

autism

Go to top