see uth banner

μενού

Οι φοιτητές (συμπεριλαμβανομένων όσων λαμβάνουν υποστήριξη από την «Πρόσβαση»), θα εισέλθουν στις Αίθουσες Εξέτασης –οι οποίες αναγράφονται στο πρόγραμμα της εξεταστικής- μισή ώρα αργότερα από την Έναρξη της εξεταστικής διαδικασίας. Δηλαδή, θα προσέλθουν στις Αίθουσες στις 18:30 (για το μάθημα: ΔΕΠ-Υ: Εκπαιδευτικές Παρεμβάσεις) και 15:30 (για το μάθημα: Εκπαίδευση παιδιών με προβλήματα συμπεριφοράς), αντίστοιχα.

  • Οι φοιτητές (συμπεριλαμβανομένων όσων λαμβάνουν υποστήριξη από την «Πρόσβαση»), θα λάβουν τα θέματα των εξετάσεων γραπτώς και εκτυπωμένα.
  • Σε όσες περιπτώσεις φοιτητών που λαμβάνουν υποστήριξη από την «Πρόσβαση» είναι απαραίτητο, τα θέματα των εξετάσεων θα διαβαστούν προφορικά.
  • Οι φοιτητές που λαμβάνουν υποστήριξη από την «Πρόσβαση» και οι οποίοι εξετάζονται γραπτώς, θα απαντήσουν γραπτώς στα θέματα των εξετάσεων, όπως και οι φοιτητές οι οποίοι δε λαμβάνουν υποστήριξη από την «Πρόσβαση».
  • Όσοι φοιτητές λαμβάνουν υποστήριξη από την «Πρόσβαση» και εξετάζονται «προφορικά» ή με «μεικτό τρόπο», θα διαβάσουν τα θέματα των εξετάσεων που τους έχουν δοθεί, θα σκεφτούν τις απαντήσεις των θεμάτων και θα κρατήσουν σημειώσεις. Στη συνέχεια, όταν είναι έτοιμοι για να εξεταστούν προφορικά θα τους συνοδέψει ένας/μία επιτηρητής/τρια των εξετάσεων σε συγκεκριμένο χώρο.
  • Η συνολική διάρκεια εξέτασης για όλους τους φοιτητές θα είναι διάρκειας μίας ώρας.
  • Τα θέματα των εξετάσεων και οι απαντήσεις τους θα είναι πολλαπλών επιλογών.

Η Διδάσκουσα

Ελένη Διδασκάλου

Go to top