see uth banner

μενού

Η Γραμματεία του Π.Τ.Ε.Α. σας ενημερώνει ότι οι ενδιαφερόμενοι για τις κατατακτήριες εξετάσεις αποφοίτων ΙΕΚ ακαδημαϊκού έτους 2022-2023 στο Τμήμα, μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους από 1 έως 15 Νοεμβρίου 2022, ταχυδρομικά ή ηλεκτρονικά στο mail της γραμματείας ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ) .

 Η αίτηση μπορεί να υποβληθεί ταχυδρομικά (με τελευταία προθεσμία σφραγίδας ταχυδρομείου την 15η Νοεμβρίου), στην Ταχ. Διεύθυνση: "Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Παιδαγωγικό Τμήμα Ειδικής Αγωγής, Αργοναυτών & Φιλελλήνων, 38221, Βόλος").

Τα δικαιολογητικά που πρέπει να υποβληθούν είναι τα εξής:

  1. Αίτηση
  2. Αντίγραφο Διπλώματος Επαγγελματικής Ειδικότητας Εκπαίδευσης και Κατάρτισης επιπέδου πέντε (5) του Εθνικού Πλαισίου Προσόντων ή ισότιμου τίτλου

Σύμφωνα με την παράγραφο 2, του άρθρου 3 της υπ' αριθμ. Υπουργική Απόφαση 46935/Ζ1 (ΦΕΚ 2031Β/21.4.2022) Υπουργικής Απόφασης, οι κάτοχοι Διπλώματος Επαγγελματικής Ειδικότητας Εκπαίδευσης και Κατάρτισης επιπέδου πέντε (5) του Εθνικού Πλαισίου Προσόντων, προ της εγγραφής τους στο ΙΕΚ είναι απαραιτήτως κάτοχοι Απολυτηρίου Λυκείου.

 

Go to top