see uth banner

μενού

Λόγω της μεγάλης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το braille, θα δοθεί προτεραιότητα ΜΟΝΟ στους φοιτητές/τριες του 7ου εξαμήνου. Το ενδιαφέρον σας ήταν πολύ μεγάλο (συνολικά 148 άτομα) και είναι αδύνατο να ικανοποιηθεί το αίτημα όλων. Παρακαλώ κάντε αίτημα εγγραφής στο eclass μόνο όσοι και όσες είναι του 7ου εξαμήνου για να φτιαχτούν τα τμήματα. Οι λίστες των τμημάτων θα αναρτηθούν στο eclass στο φάκελο «Έγγραφα» για να δείτε σε ποιο τμήμα θα είστε. Θα ειδοποιηθείτε για αυτό με σχετική ανακοίνωση μέσω eclass.

Συνολικά θα λειτουργήσουν 4 τμήματα (2 απογευματινά τμήματα κάθε Δευτέρα και 2 απογευματινά μαθήματα κάθε Τρίτη).

Τα μαθήματα θα αρχίσουν στις 3/10 και θα γίνονται στην αίθουσα Πολυεργαστηρίου (Νέο Κτίριο, 2ος όροφος, Γρ. 18) και θα ξεκινούν κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 6μμ.

ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ

Να μην αλλάζετε τμήματα κατά τη διάρκεια των μαθημάτων κυρίως για δύο λόγους: α. λόγω παρουσιών που θα λαμβάνονται σε κάθε μάθημα, και β. λόγω της ισορροπίας του αριθμού των φοιτητών που πρέπει να υπάρχει σε κάθε τμήμα εξ αιτίας του κορωνοϊού και της καλής λειτουργίας των τμημάτων (φυσικά επιτρέπονται να γίνονται αμοιβαίες αλλαγές)

Ευχαριστούμε για την κατανόηση

Καλή συνέχεια!

 

--
Vassilis Argyropoulos, PhD
Associate Professor

Go to top