see uth banner

μενού

Μάθημα: «Εισαγωγή στη Μεθοδολογία Έρευνας»

Η γραπτή εξέταση του μαθήματος «Εισαγωγή στη Μεθοδολογία Έρευνας» θα πραγματοποιηθεί στις 13-09-2021 και ώρα 9.00 έως 11.00 (εξεταστική Σεπτεμβρίου).

Παρακαλείστε να είστε συνδεδεμένοι τουλάχιστον 10 λεπτά πριν την έναρξη της εξέτασης στο  δωμάτιο του μαθήματος στην πλατφόρμα MS Teams  (στο οποίο θα γίνει η ταυτοποίηση σας πριν την έναρξη της εξέτασης).

Σημείωση 1: Για την ταυτοποίηση σας στο MS Teams πριν την έναρξη της εξέτασης απαιτείται (α) η χρήση κάμερας (β) η χρήση μικροφώνου και (γ) η επίδειξη της φοιτητικής σας ταυτότητας.

Σημείωση 2: Μετά την ταυτοποίηση η εξέταση θα ξεκινήσει στις 9.30 και θα έχει διάρκεια μίας ώρας (από 9.30 μέχρι 10.30 δηλαδή) αφού πρώτα σας δοθούν οδηγίες για τη φόρμα που θα συμπληρώσετε με τα στοιχεία σας και τις απαντήσεις στα θέματα.

Μάθημα: «Ερευνητικές Εφαρμογές στην Ειδική Αγωγή»

Η προφορική εξέταση του μαθήματος "Ερευνητικές Εφαρμογές στην Ειδική Αγωγή" θα πραγματοποιηθεί στις 13-09-2021 και ώρα 11.00 μέχρι τις 12.00. Η εξέταση θα γίνει στην πλατφόρμα MS TEAMS στο δωμάτιο του μαθήματος. Σας παρακαλώ δώστε προσοχή στις παρακάτω οδηγίες:

(1) Για τη συμμετοχή σας στην προφορική εξέταση απαιτείται η χρήση κάμερας και μικροφώνου

(2) Πριν την έναρξη της εξέτασης θα πραγματοποιηθεί ταυτοποίηση των εξεταζόμενων (μεταξύ άλλων, θα κληθείτε να δείξετε την φοιτητική σας ταυτότητα στην κάμερα)

(3) Δεν επιτρέπεται η παρουσία άλλων φοιτητών στην πλατφόρμα πέραν των εξεταζόμενων

(4) Δεν επιτρέπεται η συμμετοχή οποιουδήποτε φοιτητή δεν έχει δηλώσει το μάθημα και δεν περιλαμβάνεται στη λίστα που μου δόθηκε από τη γραμματεία.

Μάθημα: «Ποιοτικές Μέθοδοι Έρευνας»

Η γραπτή εξέταση του μαθήματος «Ποιοτικές Μέθοδοι Έρευνας» θα πραγματοποιηθεί στις 14-09-2021 και ώρα 10.00 έως 12.00 (εξεταστική Σεπτεμβρίου).

Παρακαλείστε να είστε συνδεδεμένοι τουλάχιστον 10 λεπτά πριν την έναρξη της εξέτασης στο  δωμάτιο του μαθήματος στην πλατφόρμα MS Teams  (στο οποίο θα γίνει η ταυτοποίηση σας πριν την έναρξη της εξέτασης).

Για την ταυτοποίηση σας στο MS Teams πριν την έναρξη της εξέτασης απαιτείται (α) η χρήση κάμερας (β) η χρήση μικροφώνου και (γ) η επίδειξη της φοιτητικής σας ταυτότητας.

Μάθημα: «Στατιστική – Ποσοτικές Μέθοδοι Έρευνας»

Η εξέταση του μαθήματος θα γίνει με την κατάθεση ατομικής εργασίας. Οι φοιτητές που επιθυμούν να εξεταστούν στο μάθημα θα αναρτήσουν την εργασία τους στο eclass (δείτε το μενού «εργασίες». Η προθεσμία υποβολής της εργασίας είναι η Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου και ώρα 15.00.

Go to top