see uth banner

μενού

Η ορκωμοσία των πτυχιούχων του Εαρινού Εξαμήνου 2020-2021 θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης (και εξ΄αποστάσεως μόνο σε περίπτωση που κάποιος πτυχιούχος αδυνατεί να παραβρεθεί), από 20 έως 24 Σεπτεμβρίου 2021.

Η ημερομηνία ορκωμοσίας θα ανακοινωθεί σύντομα.

Παρακαλούνται οι φοιτητές/τριες που έχουν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους και πρόκειται να ορκιστούν τον Σεπτέμβριο, να στείλουν ηλεκτρονικά (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) στη Γραμματεία του Τμήματος  τα παρακάτω δικαιολογητικά,  έως και τη Πέμπτη 26/8/2021:

Αίτηση ορκωμοσίας (ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ)

Ακαδημαϊκή ταυτότητα (ταχυδρομικά)

- Σε περίπτωση απώλειας του πάσο, υπεύθυνη δήλωση ότι το έχουν χάσει

Βεβαίωση από τη Βιβλιοθήκη του Π.Θ. ότι δεν χρωστούν βιβλία (υποχρεωτική από όλους) ( ΚΑΝΕΤΕ ΑΙΤΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΤΟ ΣΤΕΛΝΟΥΝ)

- Σε περίπτωση εκπόνησης πτυχιακής εργασίας, βεβαίωση κατάθεσης πτυχιακής εργασίας από τη Βιβλιοθήκη του Π.Θ.

Προσοχή στην αίτηση πρεπει οπωσδήποτε να συμπληρωθεί ο τρόπος συμμετοχής στην ορκωμοσία.

Τα δικαιολογητικά μπορούν να σταλούν με mail, ωστόσο το πάσο θα πρέπει να σταλεί ταχυδρομικά. Όσον αφορά τις βεβαιώσεις από τη Βιβλιοθήκη, μπορείτε να τηλεφωνήσετε στη Βιβλιοθήκη και να ζητήσετε να στείλουν απο εκεί τις βεβαιώσεις απευθείας στη Γραμματεία.

Οσοι φοιτητές έχουν κανει αίτηση για βεβαίωση ολοκλήρωσης θα πρέπει να προσκομίσουν άμεσα την ακαδημαϊκή τους ταυτότητα και και να  στείλουν ηλεκτρονικά τη βεβαίωση από τη Βιβλιοθήκη του Π.Θ. προκειμένου να εκδοθεί

Go to top