see uth banner

μενού

Αγαπητοί-τές Φοιτητές-τριες,

Στο ακόλουθο αρχείο θα εντοπίσετε την λίστα των ωφελούμενων (με Αριθμό Φοιτητικού Μητρώου) για θέσεις του συγχρηματοδοτούμενου Προγράμματος Πρακτικής Άσκησης, από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία, ΕΣΠΑ 2014-2020, για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021, που πληρούν τις προϋποθέσεις θεσμοθέτησης του Παιδαγωγικού Τμήματος Ειδικής Αγωγής και υπάρχει δυνατότητα χρηματοδότησης.

Για τους φοιτητές του Τμήματος που βρίσκονται στην παρακάτω λίστα με τους επιτυχόντες, η προθεσμία υποβολής της ηλεκτρονικής «Αίτησης Εγγραφής» και η αποστολή των δικαιολογητικών στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ορίζεται από 8 Απριλίου έως 2 Μαΐου , ανεξαρτήτως το διάστημα διεξαγωγής της Πρακτικής Άσκησης. Η προθεσμία υποβολής της ηλεκτρονικής «Καρτέλας Πρακτικής» (δήλωση φορέα), με κωδικό θέσης από τον Άτλα ορίζεται ανάλογα το διάστημα διεξαγωγής της Πρακτικής ως εξής:

  • Διάστημα Ιούνιος-Ιούλιος: 8 Απριλίου έως 9 Μαΐου
  • Διάστημα Ιούλιος-Αύγουστος(ή Σεπτέμβρης αν ο φορέας είναι κλειστός τον Αύγουστο) : 8 Απριλίου έως 6 Ιουνίου
  • Διάστημα Αύγουστος-Σεπτέμβρης ή Σεπτέμβρης-Οκτώβρης: 8 Απριλίου έως 25 Ιουνίου

Σε περίπτωση μη βελτίωσης της υφιστάμενης κατάστασης στο τομέα της δημόσια υγείας (COVID-19) και με βάση τα ισχύοντα μέτρα, οι προθεσμίες ενδέχεται να τροποποιηθούν. Οι φοιτητές που βρίσκονται στη λίστα με τους επιλαχόντες, για οποιαδήποτε εξέλιξη θα ενημερωθούν με νέα ανακοίνωση. Μετά την συμπλήρωση της καρτέλας πρακτικής, οι φοιτητές θα λάβουν στο email τους την ειδική σύμβαση για την Πρακτική Άσκηση μαζί με οδηγίες. Οι φοιτητές-τριες καλούνται να ελέγχουν συστηματικά το email τους, καθώς και τις ανακοινώσεις ανά Τμήμα στη σελίδα του Γραφείου Πρακτικής Άσκησης.

Τέλος, οι φοιτητές μπορούν να ανατρέξουν στις οδηγίες για την Πρακτική Άσκηση του Τμήματος όπως αυτές είχαν δοθεί στη σχετική εκδήλωση ενημέρωσης και υπάρχουν στη σελίδα του Γραφείου Πρακτικής Άσκησης στο αρχείο παρουσιάσεων.

--
Ιωάννης Ρουσσάκης
Επίκουρος Καθηγητής
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Παιδαγωγικό Τμήμα Ειδικής Αγωγής
Αργοναυτών & Φιλελλήνων, 382 21 Βόλος
Τηλ. (+30) 24210 74782
---------------------------------------------------------
Yiannis Roussakis
Assistant Professor
University of Thessaly - Department of Special (Teacher) Education
Argonafton & Filellinon Str., Volos GR-38221, Greece
Tel. no. (+30) 24210 74782

Go to top