see uth banner

μενού

 

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ: ΜΑΘΗΜΑ «ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΤΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ»

Σας ενημερώνουμε πως οι εξετάσεις του μαθήματος ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΤΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ που έχουν οριστεί για τις 13/7/2020 στις 14:00 θα γίνουν στην Πλατφόρμα MS-Teams σε τρία στάδια.
1. Στο πρώτο στάδιο στις 14:00 θα πρέπει όλοι οι φοιτητές που θα εξεταστούν να είναι στο αντίστοιχο δωμάτιο του μαθήματος και να έχουν στην διάθεση του εξεταστή την ακαδημαϊκή τους ταυτότητα προς επίδειξη μέσω κάμερας.
2. Στο δεύτερο στάδιο οι φοιτητές θα κατεβάσουν από τα «Αρχεία» της ομάδας του μαθήματος το αρχείο Word (όταν το διαθέσει ο διδάσκων) με τα θέματα προς εξέταση πατώντας το κουμπί «Λήψη». Οι φοιτητές ανοίγουν το αρχείο προς επεξεργασία, συμπληρώνουν τα στοιχεία τους (ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ) και γράφουν τις απαντήσεις των θεμάτων στο ίδιο αρχείο. Αποθηκεύουν τακτικά το αρχείο με όνομα αρχείου το “επώνυμό“ τους μέχρι να ολοκληρώσουν τις απαντήσεις.
3. Στην τρίτo στάδιο οι φοιτητές στέλνουν το αρχείο σε μορφή word και μέγεθος έως 10 ΜΒ:
a. Στην φόρμα που θα ανοιχθεί για υποβολή ΕΝΟΣ αρχείου ΜΙΑ φορά για κάθε φοιτητή ΕΝΤΟΣ του προκαθορισμένου χρόνου. Η φόρμα είναι απλή με δύο πεδία όπου στο ένα οι φοιτητές συμπληρώνουν τα στοιχεία τους (Ονοματεπώνυμο, Πατρώνυμο, ΑΜ) και στο άλλο επιλέγουν το αρχείο Word με τις απαντήσεις. Ακολούθως πατάνε το κουμπί «Υποβολή» και στέλνουν το αρχείο στο διδάσκοντα παίρνοντας ένα μήνυμα επιβεβαίωσης.

b. Ενναλακτικά –και μόνον σε εκείνες τις σπάνιες περιπτώσεις- όπου και εάν υπάρξει τεχνικό πρόβλημα και ο φοιτητής ενημερώσει τον διδάσκοντα για αυτό, στέλνει το αρχείο στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. γράφοντας στο θέμα «Εξετάσεις - 0νοματεπώνυμο» ΕΝΤΟΣ του προκαθορισμένου χρόνου. Πρέπει ο φοιτητής να δει το μήνυμα στα απεσταλμένα ώστε να βεβαιωθεί ότι το μήνυμα έχει αποσταλεί στον παραλήπτη.

Σημαντικό:
• Ισχυρή σύσταση για χρήση Ηλεκτρονικού Υπολογιστή (i5 επεξεργαστή ή καλύτερο) με σταθερή – ενσύρματη σύνδεση Internet. Ταμπλέτες και κινητά ΜΟΝΟ για εφεδρικές λύσεις και θα πρέπει να έχουν πρωτίστως γίνει ανάλογες δοκιμές για να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της εξέτασης. Επίσης να έχει δοκιμαστεί η λειτουργία του Word.
• Οι φοιτητές παραμένουν στο teams σε όλη την διάρκεια της εξέτασης με μικρόφωνα και κάμερες κλειστές. Μετά την υποβολή του αρχείου αποχωρούν εκτός από τους φοιτητές/τριες που δίνουν εξετάσεις με μεικτό τρόπο. Οι εν λόγω φοιτητές/τριες θα παραμείνουν στο TEAMS για να εξεταστούν και προφορικά.
• Ερωτήσεις κατά την διάρκεια της εξέτασης γίνονται ΜΟΝΟ στο chat του teams και ΜΟΝΟ για τεχνικά θέματα.
• Μηνύματα e-email που θα έρθουν εκπρόθεσμα στο διδάσκοντα θα πρέπει να αιτιολογηθούν και είναι στην κρίση του διδάσκοντα αν θα τα αποδεχθεί ή όχι.
• Οι φοιτητές μπορούν να αντιγράψουν τα θέματα σε δικό τους αρχείο αν δεν μπορούν να επεξεργαστούν το αρχείο των θεμάτων και να αποστείλουν αυτό που θα περιέχει τα στοιχεία τους και τις απαντήσεις σε μορφή word.
• Καλό είναι να έχετε ελέγξει την λειτουργία του επεξεργαστή κειμένου Word (το αρχείο πρέπει να είναι .doc ή .docx και ΟΧΙ άλλης μορφής) και του e-mail σας (συστήνουμε του ΠΘ ή gmail) ώστε να μην υπάρχουν προβλήματα την μέρα τις εξέτασης.
Οι παραπάνω οδηγίες μπορεί να αλλάξουν μέχρι την ημέρα της εξέτασης ανάλογα με τη διαθεσιμότητα του τεχνικού εξοπλισμού του ΠΘ.

Go to top