see uth banner

μενού

Αγαπητοί φοιτητές-τριες,


Μετά την απόφαση της 5ης Μαΐου για την επανέναρξη από 11.5.2020 της Πρακτικής Άσκησης, εφόσον οι φορείς στους οποίους διεξάγεται η πρακτική άσκηση δεν τελούν σε προσωρινή απαγόρευση λειτουργίας και σύμφωνα με τους ειδικότερους κανόνες για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας, οι τελικές προθεσμίες διαμορφώνονται ως εξής:

·Όσοι φοιτητές επιθυμούν να πραγματοποιήσουν την Πρακτική Άσκηση την περίοδο 1/7/2020-31/8/2020 θα πρέπει να υποβάλουν ηλεκτρονικά την «Αίτηση Εγγραφής», την «Καρτέλα Πρακτικής» και να στείλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά σε ευανάγνωστη μορφή στο email της Πρακτικής του Τμήματος (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) μέχρι 12 Ιουνίου 2020.

·Όσοι φοιτητές επιθυμούν να πραγματοποιήσουν την Πρακτική Άσκηση την περίοδο 1/8/2020-30/9/2020 ή 1/9/2020-31/10/2020 θα πρέπει να υποβάλουν ηλεκτρονικά την «Αίτηση Εγγραφής», την «Καρτέλα Πρακτικής» και να στείλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά σε ευανάγνωστη μορφή στο email της Πρακτικής του Τμήματος (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) μέχρι 26  Ιουνίου 2020.

 Μετά το πέρας της προθεσμίας, οι φοιτητές θα λάβουν στο email που δήλωσαν στην Αίτηση Εγγραφής την ειδική σύμβαση για την Πρακτική Άσκηση μαζί με τις αντίστοιχες οδηγίες. Οι φοιτητές-τριες καλούνται να ελέγχουν συχνά το email που δήλωσαν στην Αίτηση Εγγραφής, καθώς και  τις ανακοινώσεις στη σελίδα του Γραφείου μας για οποιαδήποτε ενημέρωση ή αλλαγή εξαιτίας των ιδιαίτερων συνθηκών που επικρατούν στο χώρο της δημόσιας υγείας (COVID-19).

**Για όσους φοιτητές δεν επιθυμούν να πραγματοποιήσουν τελικά την Πρακτική Άσκηση το ακαδ.έτος 2019-2020, οφείλουν να ενημερώσουν άμεσα μέσω email το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης στο email για το Τμήμα Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..
 

Go to top