see uth banner

μενού

 

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με την 71η / 3.3.2020 απόφαση Πρυτανικού Συμβουλίου (επισυνάπτεται), ακυρώνεται η τελετή απονομής πτυχίων όλων των τμημάτων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και οι απόφοιτοι μπορούν να προσέλθουν στη Γραμματεία του Τμήματός τους, προκειμένου να παραλάβουν το πτυχίο τους . 

Όσοι φοιτητές επιθυμούν να ορκιστούν, θα έχουν τη δυνατότητα και εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες να ορκιστούν στη τελετή ορκωμοσίας του καλοκαιριού.

Κατόπιν τούτων παρακαλούνται οι φοιτητές που έχουν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους και επιθυμούν να παραλάβουν το πτυχίο τους από τη Γραμματεία να το αιτηθούν, με τα απαρραίτητα δικαιολογητικά, από Δευτέρα 9 Μαρτίου έως Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020. Η παραλαβή των πτυχίων θα γίνει την Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020 και ώρα 11.30π.μ. από τη Γραμματεία.

Φοιτητές που έχουν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους και επιθυμούν να μετέχουν σε επόμενη τελετή ορκωμοσίας, μπορούν εάν επιθυμούν να αιτηθούν και να λάβουν βεβαίωση ολοκλήρωσης. Η αίτησή  τους μπορει να γινει από Δευτέρα 9 Μαρτίου έως Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020.

Αίτηση παραλαβής πτυχίου.

Απαιτούμμενα Δικαιολογητικά:

α) Ακαδημαϊκή Ταυτότητα (θα παραδίδεται το αργότερο έως την ημέρα της ορκωμοσίας στην Γραμματεία. Σε περίπτωση που έχει χαθεί, είναι απαραίτητη προσκόμιση δήλωσης απώλειας από την αστυνομία. Σε κάθε περίπτωση, η ακαδημαϊκή ταυτότητα ακυρώνεται ηλεκτρονικά.) H μη προσκόμιση ούτε της ακαδημαϊκής ταυτότητας, ούτε της δήλωσης απώλειας από την αστυνομία, αφαιρεί αυτομάτως το δικαίωμα συμμετοχής του/της τελειόφοιτου στην ορκωμοσία.

β) Βεβαίωση μη χρέωσης βιβλίων από τη Βιβλιοθήκη

γ) Βεβαίωση κατάθεσης πτυχιακής εργασίας από τη Βιβλιοθήκη (για όσους έχουν εκπονήσει πτυχιακή εργασία)

Go to top