see uth banner

μενού

Σας ενημερώνουμε ότι από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων έχει ήδη τεθεί σε λειτουργία  το σύστημα της ηλεκτρονικής εγγραφής των πρωτοετών φοιτητών για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020, η οποία θα πραγματοποιηθεί από την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου έως και   την Παρασκευή 27  Σεπτεμβρίου. Η διαδικασία εγγραφής θα γίνεται μέσω ηλεκτρονικής εφαρμογής του υπουργείου Παιδείας στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://eregister.it.minedu.gov.gr, εισάγοντας  τον 8ψηψιο κωδικό εξετάσεων υποψηφίου και τον ίδιο κωδικό πρόσβασης (password) που χρησιμοποίησαν για την εισαγωγή τους στην ηλεκτρονική εφαρμογή του Μηχανογραφικού Δελτίου.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας των ηλεκτρονικών εγγραφών, αποστέλλεται από το Υ.ΠΑΙ.Θ πίνακας επιτυχόντων ανά Σχολή και Τμήμα που υπέβαλαν ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής μέσω της κεντρικής εφαρμογής του ΥΠΠΕΘ και η Διεύθυνση Μηχανοργάνωσης θα καταχωρήσει τα στοιχεία των πρωτοετών στην ηλεκτρονική γραμματεία.

Οι Γραμματείες των Τμημάτων,  για την ολοκλήρωση της εγγραφής, ελέγχουν και αντιπαραβάλλουν τον ονομαστικό πίνακα επιτυχόντων που έχουν  λάβει με την απόφαση κύρωσης των πινάκων από το Υ.ΠΑΙ.Θ  με τον πίνακα επιτυχόντων που υπέβαλαν ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής.

Για τον έλεγχο των στοιχείων της ηλεκτρονικής αίτησης και τη διαδικασία της ταυτοπροσωπίας των νέων φοιτητών  θα ακολουθήσουν οδηγίες  τις επόμενες μέρες.

Παρακαλείσθε να ξεκινήσετε το σχεδιασμό σας για την ταυτοποίηση των πρωτοετών φοιτητών.

 

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ

Go to top