see uth banner

μενού

Ανακοινώσεις Φοιτητικής Μέριμνας

 

14/3/2018: ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ ΣΙΤΙΣΗΣ

Διευκρινίζεται στους δικαιούχους φοιτητές δωρεάν σίτισης Βόλου και Λάρισας ότι έχουν τη δυνατότητα, εάν το επιθυμούν, να σιτίζονται σε διαφορετικό εστιατόριο την ίδια ημέρα, δηλαδή σε άλλο εστιατόριο το μεσημέρι και σε άλλο το βράδυ.

Υπενθυμίζεται ότι, οι δικαιούχοι φοιτητές δωρεάν σίτισης του Βόλου και της Λάρισας, θα μπορούν να σιτιστούν μετά από δήλωσή τους στα περιφερειακά εστιατόρια που επιθυμούν και τα οποία βρίσκονται στο Βόλο, στο χώρο των κτιριακών εγκαταστάσεων της Σχολής Γεωπονικών Επιστημών στο Φυτόκο, και στο χώρο επί των οδών Δεληγιώργη με Κωνσταντά και στη Λάρισα 31ης Αυγούστου και Λορέντζου Μαβίλη. Η δήλωση γίνεται στον παρακάτω σύνδεσμο https://hris.uth.gr/feeding/student/. Οι δηλώσεις είναι ανοιχτές από την Τρίτη έως και την Πέμπτη για τη σίτιση της επόμενης εβδομάδας.

14/3/2018: ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΕΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΙΤΙΣΗΣ ΕΩΣ 30/6/2018

Καλούνται οι επιλαχόντες φοιτητές δικαιούχοι δωρεάν σίτισης, σύμφωνα με τον παρακάτω Πίνακα, να περάσουν από τα Γραφεία της Φοιτητικής Μέριμνας, με την Ακαδημαϊκή τους Ταυτότητα (πάσο), προκειμένου να ενεργοποιήσουν το δικαίωμα της δωρεάν σίτισης, από 15/3/2018 μέχρι και 23/3/2018, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, ως εξής:

  • Οι φοιτητές των Τμημάτων που εδρεύουν στην πόλη του Βόλου στη Διεύθυνση Φοιτητικής Μέριμνας, Αργοναυτών και Φιλελλήνων, Βόλος (κτίριο Παπαστράτου, 1ος όροφος).
  • Οι φοιτητές των Τμημάτων που εδρεύουν στην πόλη της Λάρισας, των Τρικάλων, της Καρδίτσας και της Λαμίας στις Γραμματείες των Τμημάτων τους.

Στον πίνακα Excel που ακολουθεί μπορείτε να δείτε αν είστε δικαιούχος δωρεάν σίτισης με “ΕΥΡΕΣΗ” (πατώντας ctrl και F) με τον Αριθμό Γενικού Μητρώου.
Πίνακας επιλαχόντων φοιτητών δικαιούχων δωρεάν σίτισης έως 30/6/2018

Go to top