see uth banner

μενού

Η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τους Νέους/ες Διδάκτορες στο πλαίσιο της πράξης «Απόκτηση Ακαδημαϊκής Διδακτικής Εμπειρίας σε Νέους Επιστήμονες Κατόχους Διδακτορικού» αναρτήθηκε στη σελίδα της Επιτροπής Ερευνών:

http://ee.uth.gr/sites/default/files/procurement_attachments/68x1469v7x-o3g-1_prosklisi_ekdilosis_endiaferontos_edvm20.pdf

Οι υποψήφιοι/ες μπορούν να καταθέσουν το φάκελο υποψηφιότητάς τους, το αργότερο έως και την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 12:00, στον Ειδικό Λογαριασμό Κονδυλίων Έρευνας Π.Θ. Γιαννιτσών & Λαχανά - Συγκρότημα Τσαλαπάτα Παλαιά Βόλου - ΒΟΛΟΣ Τ.Κ. 383 34 (Γραφείο Πρωτοκόλλου) και οι φάκελοι θα αποσταλούν στις Γραμματείες των Τμημάτων την ίδια μέρα (05/01/2017). Επίσης, η επιλογή των υποψηφίων της παραπάνω πρόσκλησης θα γίνει από τις Συνελεύσεις των Τμημάτων σας και τα αποτελέσματα της διαδικασίας θα εγκριθούν – επικυρωθούν σε Συνεδρίαση της Επιτροπής Ερευνών. Σας υπενθυμίζω ότι όλες οι διαδικασίες θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί και όλες οι αποφάσεις των Συνελεύσεών σας για την επιλογή των Διδακτόρων θα πρέπει να έχουν σταλεί στην Επιτροπή Ερευνών, υπόψη του Γιώργου Βαλκαμελή (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.), έως την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017.

__________________________________________

Γιώργος Βαλκαμελής, Διαχείριση Συγχρηματοδοτούμενων & Εθνικών Έργων, 24210 06443, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Go to top