see uth banner

μενού

Σας ενημερώνουμε ότι ξεκίνησε η δήλωση και διανομή συγγραμμάτων. Οι δηλώσεις γίνονται στην πλατφόρμα Εύδοξος http://eudoxus.gr/ με το όνομα/κωδικό που έχετε για τις υπηρεσίες του ΠΘ. Καταληκτική ημερομηνία των δηλώσεων συγγραμμάτων είναι η Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013. Ημερομηνία λήξης της παραλαβής συγγραμμάτων είναι η Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014.

Προσοχή!

  • Υπενθυμίζεται ότι οι φοιτητές δικαιούνται να παραλάβουν συγγράμματα μόνο για τα μαθήματα εκείνα τα οποία έχουν συμπεριλάβει κατά το τρέχον εξάμηνο στη δήλωση μαθημάτων τους. Για το λόγο αυτό καλό είναι να προηγείται η δήλωση μαθημάτων της δήλωσης συγγραμμάτων.
  • Φοιτητής που για οπουδήποτε λόγο παραλάβει σύγγραμμα χωρίς να το δικαιούται θα κληθεί να το επιστέψει στο τέλος του εξαμήνου μετά τις διασταυρώσεις των στοιχείων που πραγματοποιεί ο Εύδοξος.
  • Επισημαίνεται επίσης ότι βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας τόσο οι φοιτητές που έχουν υπερβεί τα ν+2 έτη σπουδών, όσο και αυτοί που είναι ήδη κάτοχοι πτυχίου Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, δεν δικαιούνται δωρεάν συγγράμματα.

Για περαιτέρω διευκρινίσεις ή απορίες μπορείτε πάντα να απευθύνεστε στο Γραφείο Αρωγής Χρηστών του Ευδόξου στο τηλέφωνο 210-7722100. ΄

Γραμματεία ΠΤΕΑ - Κυριαζής Βαΐτσης


Go to top