see uth banner

μενού

Αγαπητοί φοιτητές και φοιτήτριες

Εύχομαι σε όλους κι όλες καλή ακαδημαϊκή χρονιά.

Ξεκινάμε σε λίγες μέρες την εξ αποστάσεως διεξαγωγή των μαθημάτων, προσαρμοζόμενοι στις έκτακτες συνθήκες που προέκυψαν. Το συγκεκριμένο μάθημα, όπως κι όλα τα μαθήματα του Α έτους θα ξεκινήσουν μετά τις 12/10/20120, αφού πρώτα σας χορηγηθεί από το Π.Θ. ο ιδρυματικός σας κωδικός.

Το νέο περιβάλλον εκπαίδευσης ίσως είναι καινούργιο για πολλούς από εσάς, αλλά με καλή θέληση και προσπάθεια πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να ολοκληρώσουμε το εξάμηνο. Παρακαλείστε πριν συνδεθείτε στην Πλατφόρμα TEAMS να διαβάσετε προσεκτικά τις οδηγίες που σας έχουν σταλεί και να δείτε το σχετικό βίντεο.

Τον κωδικό εισόδου σας για την ηλεκτρονική αίθουσα του μαθήματος στο teams, θα τον βρείτε στην πλατφόρμα eclass, εφόσον πρώτα κάνετε εγγραφή στο μάθημα σύμφωνα με τις οδηγίες που σας έχουν δοθεί εδώ.

Μπαίνοντας στην Πλατφόρμα TEAMS παρακαλώ, επιλέξτε την ομάδα που αφορά το μάθημα που είναι να παρακολουθήσετε, και να αναμένετε στην καρτέλα ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ (posts) να κάνετε ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ (Join) στην ηλεκτρονική αίθουσα του μαθήματος, μόλις αυτό είναι διαθέσιμο από τον εκπαιδευτή. Η ηλεκτρονική αίθουσα θα έχει συνήθως τον τίτλο του μαθήματος και το όνομα του Καθηγητή.

Καλό ξεκίνημα και καλή αντάμωση για το πρώτο μάθημα στην πλατφόρμα την Πέμπτη 15/10/2020, στις 9.30πμ

Φίλιππος Βλάχος

Καθηγητής ΠΤΕΑ

Go to top