see uth banner

μενού

Αγαπητοί φοιτητές/τριες

Με την παρούσα ανακοίνωση θέλω να σας ενημερώσω ότι στην εξεταστική Σεπτεμβρίου η διαδικασία εξέτασης του μαθήματος Μαθησιακές διαταραχές: Νευρο-γνωστικές προσεγγίσεις  θα γίνει προφορικά και από απόσταση,  με τηλεδιάσκεψη στη  Πλατφόρμα MS-Teams (https://it.uth.gr/kb/ms-teams-syndesi-kai-hris).

Για το σκοπό αυτό θα πρέπει να συνδεθείτε με κάμερα και μικρόφωνο ανοιχτά Τετάρτη 16/9/20 στις  11.00 πμ. στο «δωμάτιο» του μαθήματος Μαθησιακές διαταραχές: Νευρο-γνωστικές προσεγγίσεις,  στην προγραμματισμένη σύσκεψη με τίτλο «Εξετάσεις του μαθήματος Μαθησιακές διαταραχές: Νευρο-γνωστικές προσεγγίσεις  Τετάρτη 16/9/2020 στις 11.00 πμ.».

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Για την ομαλή διεξαγωγή της εξέτασης θα πρέπει οι φοιτήτριες/τές να έχετε σταθερή σύνδεση στο διαδίκτυο (συνιστάται η ενσύρματη σύνδεση στο διαδίκτυο) για την αποφυγή οποιωνδήποτε προβλημάτων την ώρα εξέτασης.

Στην περίπτωση που κάποιος φοιτητής δεν μπορέσει να συμμετάσχει ή να ολοκληρώσει την εξέταση λόγω τεχνικού προβλήματος, θα πρέπει να τηλεφωνήσει άμεσα στο διδάσκοντα (24210-74739) και να τον ενημερώσει για το πρόβλημα, εντός του χρονικού πλαισίου που έχει οριστεί σε κάθε φάση της εξέτασης. Μετά θα πρέπει να του στείλει αίτημα επανεξέτασης μέσω e-mail συνοδευόμενο από σχετική αιτιολόγηση στο (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.). Όπως ορίζεται από τον κανονισμό που εγκρίθηκε από τη Σύγκλητο του ΠΘ, ο υπεύθυνος διδασκαλίας του μαθήματος θα κρίνει, εάν απαιτείται να γίνει επανεξέταση ή συμπληρωματική εξέταση όσων φοιτητών υποβάλλουν σχετικό αίτημα, ή να υποβάλει το θέμα για εξέταση από τη ΣΤ.

Καλή επιτυχία

Φίλιππος Βλάχος

Go to top