see uth banner

μενού

Η εξέταση του μαθήματος θα γίνει εξ αποστάσεως μέσω της πλατφόρμας MS teams την Παρασκευή 10/7/2020 (έχει αναρτηθεί στο eclass σχετική λίστα με τους συμμετέχοντες και την ώρα συμμετοχής που πρέπει να τηρηθεί αυστηρά).
Οι φοιτητές/τριες που θα συμμετέχουν στην εξ αποστάσεως προφορική εξέταση του μαθήματος  θα χρειαστεί να έχουν εγγραφεί στο MS Teams και να έχουν πρόσβαση σε υπολογιστή (προτιμότερο) με κάμερα και ήχο (η σύνδεσή σας μπορεί να γίνει και με κινητή συσκευή αλλά χρειάζεται προσοχή λόγω ασύρματης σύνδεσης και κινδύνων διακοπής της σύνδεσης).
Σας επισημαίνουμε να μεριμνήσετε για την εγγραφή σας στο MS teams (όσοι δεν έχουν κάνει εγγραφή πρέπει να εγγραφούν πριν την ημερομηνία εξέτασης) καθώς και για την εγγραφή σας στο eClass (για άμεση ενημέρωση σχετικά με το μάθημα και την εξέτασή του).
Τέλος επισημαίνουμε να κάνετε έλεγχο της σύνδεσης σας και της λειτουργικότητας της συσκευής σας (πρέπει να λειτουργεί και η κάμερα της συσκευής σας (οπτική επικοινωνία) καθώς και τα μικρόφωνα και τα ηχεία για την ακουστική/ηχητική επικοινωνία).

Ο Διδάσκων
Τσιχουρίδης Χ.

Go to top