see uth banner

μενού

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020-1ο μάθημα Πρακτικής ΣΜΕΑ ΙΙ Α) Τμήματα Ένταξης Β) Ειδικά Σχολεία (για λεπτομέρειες, παρακαλούμε διαβάστε με προσοχή την ανακοίνωση)

Αγαπητές φοιτήτριες και αγαπητοί φοιτητές

Σας χαιρετώ και σας εύχομαι Καλό Νέο Ακαδημαϊκό Εξάμηνο!

Στο πλαίσιο του τρέχοντος εαρινού εξαμήνου, θα έχουμε, όπως και στο χειμερινό, 2 τμήματα:

Α) το τμήμα όπου η πρακτική θα πραγματοποιηθεί στα Τμήματα Ένταξης του Βόλου και έχει διδάσκουσα την υπογράφουσα, κ. Τζιβινίκου Σωτηρία και την υποστήριξη της κ. Λουάρη Μαρίνας, και

Β) το τμήμα όπου η πρακτική θα πραγματοποιηθεί στα Ειδικά Σχολεία του Βόλου, με διδάσκουσα την κ. Παπουτσάκη Καλλιόπη, και την υποστήριξη της κ. Λουάρη Μαρίνας.

Η κατανομή στα 2 αυτά τμήματα θα γίνει με την αντίστροφη διαδικασία δημιουργίας των τμημάτων (σε σχέση με το χειμερινό εξάμηνο) και συγκεκριμένα, όσοι φοιτητές/φοιτήτριες κατά το χειμερινό εξάμηνο, ήταν στα τμήματα ένταξης, τώρα θα ενταχθούν στα ειδικά σχολεία, ενώ όσοι ήταν στα ειδικά σχολεία, τώρα θα ενταχθούν στα τμήματα ένταξης. 

Έτσι, κατά την έναρξη της πρακτικής, η οποία θα πραγματοποιηθεί και για τα 2 τμήματα,

την ΠΕΜΠΤΗ 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020,

καλείστε ΟΛΟΙ όσοι ενδιαφέρεστε να πραγματοποιήσετε την πρακτική σας ΣΜΕΑ ΙΙ, να παραβρεθείτε και να λάβετε τις απαραίτητες οδηγίες για τον προγραμματισμό και την υλοποίηση της πρακτικής.

Σας καλούμε λοιπόν ως εξής:

Α) Τμήματα Ένταξης εαρινού εξαμήνου, ώρα 12.00, Αιθ. Δ

Β) Ειδικά Σχολεία εαρινού εξαμήνου, ώρα 13.00, Αιθ. Δ

Γ) Στην περίπτωση που κάποιος δεν ήταν ενταγμένος σε κάποιο τμήμα κατά το χειμερινό εξάμηνο 2019-20 και επιθυμεί να πραγματοποιήσει την πρακτική κατά το εαρινό εξάμηνο (π.χ. οι φοιτητές από ΔΟΑΤΑΠ), θα προσέλθει, ώρα 15.00, Αιθ. Δ για να ενταχθεί στην Α ή Β ομάδα.

Η παρουσία σας είναι υποχρεωτική, στο αντίστοιχο τμήμα. Θα γίνουν οι κατανομές στα σχολεία κλπ και θα δοθούν πολλές άλλες πληροφορίες, εξαιρετικά σημαντικές για την υλοποίηση της πρακτικής μας άσκησης.

Σωτηρία Τζιβινίκου

Συντονίστρια Πρακτικής ΣΜΕΑ Ι & ΙΙ

Go to top