see uth banner

μενού

Καλωσορίζουμε τους επιτυχόντες στα Τμήματα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019 και τους ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία στις σπουδές τους.

Ενημερωτικά, σχετικά με τις εγγραφές των επιτυχόντων, απαιτείται υποχρεωτικά η ηλεκτρονική εγγραφή του επιτυχόντα στην πλατφόρμα του Υπουργείου Παιδείας στη Διεύθυνση https://eregister.it.minedu.gov.gr/, εισάγοντας τον ίδιο κωδικό πρόσβασης (password) που χρησιμοποιήσατε για την εισαγωγή σας στην ηλεκτρονική εφαρμογή του Μηχανογραφικού Δελτίου. Οι ηλεκτρονικές εγγραφές θα πραγματοποιηθούν στο διάστημα από Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου έως τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018. Με την υποβολή της ηλεκτρονικής εγγραφής δεν απαιτείται η αποστολή δικαιολογητικών στις Γραμματείες των Τμημάτων επιτυχίας.

Κατόπιν της λήξης των ηλεκτρονικών εγγραφών θα γίνει η ταυτοποίηση των εγγραφέντων από τις Γραμματείες σε κάθε Τμήμα του Πανεπιστημίου.

 Οι εγγραφέντες/-είσες θα πρέπει να προσέλθουν στη Γραμματεία του Τμήματος επιτυχίας τους – φέροντας μαζί τους αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο -  προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής τους με τον έλεγχο ταυτοπροσωπίας τους.
 
Η διαδικασία ταυτοπροσωπίας θα γίνει μετά τις 17 Σεπτεμβρίου εφόσον ολοκληρωθούν οι ηλεκτρονικές εγγραφές στην εφαρμογή του ΥΠΠΕΘ και αποσταλούν στα Τμήματα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας οι πίνακες εγγραφέντων .

Η ημερομηνία έναρξης της διαδικασίας ταυτοποίησης, καθώς και τα απαραίτητα δικαιολογητικά και το διάστημα κατάθεσης τους στις Γραμματείες των Τμημάτων, θα ανακοινωθούν με νεότερη ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του Τμήματος.

Οι νεοεισαχθέντες φοιτητές μπορούν να επικοινωνούν με το τμήμα Φοιτητικής Μέριμνας και την κα Μαρία Κουκουβάνη στο τηλέφωνο 24210 74506, για κάθε θέμα σίτισης, στέγασης κ.λπ.

Go to top