see uth banner

Menu

Αξιότιμα μέλη ΔΕΠ,
Αξιότιμα μέλη της γραμματείας του Παιδαγωγικού Τμήματος Ειδικής Αγωγής,

Σε συνεδρίαση του την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου (10/12) το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου προπτυχιακών φοιτητών του Παιδαγωγικού Τμήματος Ειδικής Αγωγής αποφάσισε την διεξαγωγή Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου Φοιτητών του Παιδαγωγικού Τμήματος Ειδικής Αγωγής την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου (12/12) στις 3 μ.μ.. Η Γενική Συνέλευση αναμένεται να πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Α στο κτίριο Δελμούζου του παραλιακού συγκροτήματος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Σε περίπτωση μη υλοποίησης της και σύμφωνα με το άρθρο 14 του Καταστατικού του Συλλόγου Φοιτητών του Παιδαγωγικού Τμήματος Ειδικής Αγωγής της Σχολής Επιστημών του Ανθρώπου του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, "...αν δεν υπάρχει απαρτία, η Γ.Σ. συνέρχεται υποχρεωτικώς στον ίδιο τόπο και χρόνο με τα ίδια θέματα την επόμενη ή την μεθεπόμενη ημέρα...".

Τέλος, δεδομένης της αναγκαιότητας της παρουσίας όλων των φοιτητών του Παιδαγωγικού Τμήματος Ειδικής Αγωγής στην εκλογική διαδικασία του Φοιτητικού τους Συλλόγου, σας ενημερώνουμε ότι είναι απαραίτητο να μην πραγματοποιηθούν μαθήματα, κατά την επιτέλεση της συνέλευσης, καθώς αναμένεται να εμποδίσουν τους φοιτητές να βρεθούν σε αυτή και να αποφασίσουν σε ζητήματα, που τους απασχολούν. Για το σκοπό αυτό, μάλιστα, επιθυμούμε να υπάρξει η παρουσίαση εκ μέρους της διαδικτυακής ιστοσελίδας του τμήματος της επερχόμενης συνέλευσης, του τόπου και της ώρας διεξαγωγής της.

 

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.
Διοικητικό Συμβούλιο Π.Τ.Ε.Α.

Go to top