see uth banner

Menu

Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Βόλος, 19-22 Οκτωβρίου 2017

2o sinedrio sxolikis psixologias

Το 2ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ με τίτλο «Σχολική Ψυχολογία, Εκπαίδευση και Κοινωνία: Συνεργασίες και Προκλήσεις» θα πραγματοποιηθεί στις 19-22 Οκτωβρίου 2017 στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στον Βόλο (παραλιακό συγκρότημα). Το Συνέδριο συνδιοργανώνεται από τα Παιδαγωγικά Τμήματα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και την Ελληνική Ψυχολογική Εταιρεία.

Το Συνέδριο απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων και σε στελέχη της εκπαίδευσης, σε σχολικούς ψυχολόγους και σε άλλους ειδικούς ψυχικής υγείας, σε φοιτητές συναφών γνωστικών αντικειμένων καθώς και σε όσους ενδιαφέρονται για τη μάθηση, την ανάπτυξη, και την ψυχοκοινωνική προσαρμογή των μαθητών.

Στο Επιστημονικό Πρόγραμμα περιλαμβάνονται προσκεκλημένες ομιλίες από διακεκριμένους καθηγητές, συμπόσια, προφορικές ανακοινώσεις, αναρτημένες εργασίες καθώς και εργαστήρια εφαρμοσμένου χαρακτήρα. Στο Συνέδριο περιλαμβάνονται θέματα ψυχοκοινωνικής προσαρμογής των μαθητών, πρόληψης και παρεμβάσεων στο σχολικό πλαίσιο, ο πολυδιάστατος ρόλος του εκπαιδευτικού, θέματα διαχείρισης σχολικής τάξης, δυσκολίες συμπεριφοράς και μάθησης, επιθετικότητα και εκφοβισμός στο σχολικό πλαίσιο, διαπολιτισμική εκπαίδευση, στήριξη μαθητών με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, η συνεργασία σχολείου-οικογένειας, κίνητρα μάθησης, κ.ά.

Υπάρχει η δυνατότητα της επί τόπου εγγραφής κατά τις ημέρες του συνεδρίου, η οποία περιλαμβάνει το υλικό του συνεδρίου, τη βεβαίωση συμμετοχής και τα διαλείμματα καφέ. ΔΕΝ περιλαμβάνεται στην εγγραφή στο συνέδριο η συμμετοχή στα εργαστήρια.

Για πληροφορίες που αφορούν το Πρόγραμμα, την εγγραφή στο Συνέδριο και τη συμμετοχή στα Εργαστήρια:

https://www.schoolpsych2017.gr/
e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.                
Facebook:  https://www.facebook.com/schoolpsych2017

Go to top