see uth banner

Menu

Σημείωση: Η πρόσκληση αυτή απευθύνεται στους φοιτητές και τις φοιτήτριες των προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών των Παιδαγωγικών Τμημάτων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Αγαπητοί φοιτητές και αγαπητές φοιτήτριες,

H Οργανωτική Επιτροπή του 2ου Πανελλήνιου Συνεδρίoυ Σχολικής Ψυχολογίας σας προσκαλεί να συμμετάσχετε ως εθελοντές και εθελόντριες στο συνέδριο που θα διεξαχθεί στο Π.Θ στις 19-22 Οκτωβρίου 2017. Η πρόσκληση απευθύνεται στους φοιτητές και τις φοιτήτριες των προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών των Παιδαγωγικών Τμημάτων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Ως εθελοντές θα χρειαστεί να αναλάβετε διάφορα οργανωτικά καθήκοντα, όπως προετοιμασία συνεδριακού υλικού, γραμματειακή υποστήριξη, έλεγχος και προετοιμασία τεχνικού εξοπλισμού, παροχή πληροφοριών στους συνέδρους, άμεση διαχείριση έκτακτων περιστατικών, κ.λπ.. Παράλληλα, θα κερδίσετε μια πολύτιμη εμπειρία, καθώς θα σας δοθεί η δυνατότητα να γνωρίσετε τον τρόπο οργάνωσης ενός συνεδρίου, να παρακολουθήσετε το επιστημονικό του πρόγραμμα, αλλά και να παραστείτε σε όλες τις εκδηλώσεις του. Επιπλέον, θα παραλάβετε πιστοποιητικό συμμετοχής στη διοργάνωση του συνεδρίου.

Για τη συμμετοχή σας στην εθελοντική ομάδα του συνεδρίου, κρίνεται απαραίτητο να είστε όσο το δυνατό περισσότερο διαθέσιμοι/ες κατά τις ημέρες 19, 20, 21 και 22 Οκτωβρίου 2017, ώστε να καλυφθούν οι οργανωτικές ανάγκες του συνέδριου. Επίσης, αφού επιλεγείτε για την εθελοντική ομάδα του συνεδρίου, θα πρέπει να συμμετάσχετε σε τρεις περίπου συναντήσεις, που στοχεύουν στην καλύτερη προετοιμασία της διοργάνωσης και οι οποίες θα πραγματοποιηθούν αρχές Οκτωβρίου.

Προκειμένου να συμμετάσχετε στην εθελοντική ομάδα υποστήριξης του 2ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Σχολικής Ψυχολογίας, θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή στην κ. Φένια Χατζοπούλου (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) αναφέροντας το τηλέφωνό σας και ένα e-mail σας και τη διαθεσιμότητά σας, στον σύνδεσμο https://doodle.com/poll/axn25drucwcfkpfg μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2017.

Go to top