see uth banner

Menu

Παρακαλούνται οι φοιτητές/τριες που έχουν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους και επιθυμούν να ορκιστούν, στην επόμενη ορκωμοσία, να καταθέσουν από την Τετάρτη 16-3-2016 έως και την Τρίτη 22-3-2016 αίτηση προς την Γραμματεία, αποκλειστικά τις ώρες 11.00 με 13.00, με συνημμένα τα κάτωθι:

α) Ακαδημαϊκή Ταυτότητα (θα παραδίδεται το αργότερο έως την ημέρα της ορκωμοσίας στην Γραμματεία. Σε περίπτωση που έχει χαθεί, είναι απαραίτητη η προσκόμιση δήλωσης απώλειας από την αστυνομία. Σε κάθε περίπτωση, η ακαδημαϊκή ταυτότητα ακυρώνεται ηλεκτρονικά.) H μη προσκόμιση ούτε της ακαδημαϊκής ταυτότητας, ούτε δήλωσης απωλείας από την αστυνομία, αφαιρεί αυτομάτως το δικαίωμα συμμετοχής του/της τελειοφοίτου στην ορκωμοσία.

β) Βιβλιάριο Υγείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (αν υπάρχει)

γ) Βεβαίωση από τη Φοιτητική Μέριμνα

δ) Βεβαίωση μη χρέωσης βιβλίων από τη Βιβλιοθήκη

ε) Βεβαίωση κατάθεσης πτυχιακής εργασίας από τη Βιβλιοθήκη (για όσους έχουν εκπονήσει πτυχιακή εργασία)

Η αίτηση μαζί με τις παραπάνω βεβαιώσεις μπορούν να αποστέλλονται και σκαναρισμένες μέσω e-mail (αποκλειστικά στις παραπάνω ημερομηνίες) στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  .

Η ημερομηνία της ορκωμοσίας θα ανακοινωθεί με νεότερη ανάρτηση.

Όσοι ενδιαφέρονται για απόκτηση παπύρου-περγαμηνής, μπορούν να ενημερώνονται είτε κατά την υποβολή της αίτησης ορκωμοσίας τους είτε σε οποιαδήποτε μεταγενέστερη στιγμή από τη Γραμματεία για την αναγκαία διαδικασία και να παραλαμβάνουν το απαραίτητο έντυπο για την κατάθεση του αντιτίμου στην Εθνική Τράπεζα.

Αίτηση ορκωμοσίας

 

Go to top