see uth banner

Menu

 

Σας ενημερώνουμε ότι ο κωδικός για την ομάδα που έχει δημιουργηθεί στο MS-TEAMS για την Ορκωμοσία Οκτωβρίου 2020 για τους αποφοίτους του Π.Τ.Ε.Α., θα αποσταλεί στους/στις συμμετέχοντες/συμμετέχουσες αποφοίτους στην  ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail) που έχουν από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ MS-TEAMS: https://www.uth.gr/news/diexagogi-ex-apostaseos-mathimaton-meso-tis-platformas-ms-teams.

Εάν έχετε προβλήματα μπορείτε να επικοινωνήσετε στο e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ή στο τηλέφωνο 2421074827

Για όλες τις ορκωμοσίες θα υπάρξει ένα link μέσω του οποίου από το κανάλι του Π.Θ. στο YouTube θα μπορούν όλοι να παρακολουθήσουν τις ορκωμοσίες. Το link αυτό είναι μοναδικό, αφορά όλες τις ορκωμοσίες όλων των Τμημάτων και είναι το http://live.uth.gr/

Υπενθυμίζεται ότι για τη χορήγηση των πτυχίων είναι υποχρεωτική η συμμετοχή στη διαδικτυακή ορκωμοσία. Επισημαίνεται ότι οι συνδέσεις στο Teams μπορούν να γίνουν ΜΟΝΟ από τον ιδρυματικό λογαρισμό e-mail του/της κάθε φοιτητή/φοιτήτριας. Στο τέλος κάθε ορκωμοσίας παρέχεται από το Teams κατάλογος συμμετεχόντων με ακριβή ώρα σύνδεσης, επανασύνδεσης, αποσύνδεσης. Οι απόφοιτοι που, για οποιονδήποτε λόγο, δεν συνδεθούν, θα θεωρηθεί ότι δεν έχουν ορκιστεί και δεν θα μπορούν να παραλάβουν πτυχίο.

 

Η λήψη των πτυχίων θα πραγματοποιηθεί μετά την ημέρα της ορκωμοσίας των αποφοίτων, ως εξής:

- σε όσους/όσες αποφοίτους έχουν τη δυνατότητα να προσέλθουν στην πόλη του Βόλου, στη Γραμματεία του Τμήματος από Πέμπτη 22-10-2020 έως και Παρασκευή 30-10-2020 και ώρα 11.00-13.00. Οι απόφοιτοι θα εισέρχονται ένας-ένας, φορώντας υποχρεωτικά μάσκα. 

- σε όσους/όσες αποφοίτους αδυνατούν να προσέλθουν στην πόλη του Βόλου, τα πτυχία θα αποσταλούν μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών των ΕΛΤΑ, στη διεύθυνση που δηλώθηκε στην αίτηση ορκωμοσίας. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει η διεύθυνση, η Γραμματεία θα επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον/την απόφοιτο.

Go to top