see uth banner

Menu

texni«Πώς θα ήταν αν η τέχνη ταξίδευε ελεύθερα πέρα από συμβάσεις, προκαταλήψεις, όρια και εμπόδια;» Σε αυτό το ερώτημα έρχεται να δώσει την δική της απάντηση η ARTOGETHER- Τέχνη Ατόμων Με και Χωρίς Αναπηρία (πρώην VSA Hellas) με αποκλειστική δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) και τη συνεργασία του Πολιτιστικού Ιδρύματος του Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), υλοποιώντας το διετές πρόγραμμα «Ταξιδεύοντας την Τέχνη».

Τι περιλαμβάνει;

Έπειτα από ανοικτό κάλεσμα σε εικαστικούς με αναπηρία από όλη την Ελλάδα, επιλέχθηκαν από κριτική επιτροπή 25 έργα. Στη συνέχεια, 25 διακεκριμένοι λογοτέχνες έγραψαν χειρόγραφα για ένα από αυτά τα έργα ο καθένας μετά από τυχαία αντιστοίχιση. Τα έργα και τα χειρόγραφα εκδόθηκαν στο λεύκωμα «Ταξιδεύοντας την Τέχνη» με αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), το οποίο διατίθεται στα γραφεία του φορέα και σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία. Αποτελούν επίσης τον πυρήνα της ομώνυμης περιοδεύουσας έκθεσης.

Πατήστε εδώ για να δείτε όλο το κείμενο.


ARTOGETHER – Τέχνη Ατόμων Με και Χωρίς Αναπηρία
Δάφνης 8, Ζωγράφου 157 72
Τ: 210 7710847 | www.artoget.gr | This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
ArTogether.VSA

Go to top