see uth banner

Menu

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΙΤΙΣΗΣ ΑΚΑΔ. ΕΤΟΥΣ 2019-2020

Ενημερώνουμε τους φοιτητές του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς και υποψήφιους διδάκτορες,  που δεν υπέβαλαν  αίτηση σίτισης για το ακ. έτος 2019-2020,  ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα (https://merimna.uth.gr) θα ανοίξει ξανά την Τρίτη  3 Σεπτεμβρίου 2019 στις 11:00  και θα παραμείνει ανοιχτή έως  και την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019 στις 11:00.

Για τους φοιτητές που προέρχονται από το πρώην ΤΕΙ Θεσσαλίας και το πρώην ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας απαιτείται η χρήση του νέου ιδρυματικού τους λογαριασμού στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Οδηγίες για την απόκτηση του νέου τους ιδρυματικού λογαριασμού μπορούν να βρουν εδώ.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για την πρόσβαση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα Αιτήσεων Σίτισης από ηλεκτρονικό υπολογιστή εκτός δικτύου Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, οι φοιτητές θα πρέπει να κάνουν χρήση του Εικονικού Ιδιωτικού Δικτύου (VPN).

Επίσης ενημερώνουμε τους φοιτητές που υπέβαλαν αίτηση σίτισης και η αίτησή τους εμφανίζεται με «εκκρεμότητες», ότι το σύστημα θα παραμείνει κλειστό από 14-8-2019 έως 26-8-2019. Μετά από αυτή την ημερομηνία θα μπορούν να τακτοποιήσουν τις εκκρεμότητές τους προκειμένου να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση των αιτήσεων.

Από τη Διεύθυνση της Φοιτητικής Μέριμνας

Η Αναπληρώτρια Προϊσταμένη

Μαρία Κουκουβάνη

Go to top